Make your own free website on Tripod.com
opvang konijnenberg
Speelgoedjes voor konijn
Home
Konijn zoekt thuis
Vakantieopvang !!!
Huisvesting
Voeding
Speelgoedjes voor konijn
Een tam konijntje
Contact Me
Mensen die Helpen
De opvang
FinanciŽle adoptie en steun
Forum
Konijnenactief
Voor de jonge kinderen
Te koop
Mama , papa ik wil een konijn !
onze diensten

Nijntjes zijn sociale dieren dus je moet ze echt bezighouden

Verschillende nijnen zitten soms uren alleen in hun hokje om hen het leven wat aangenamer te maken kan je allerhande speeltjes bedenken om ze zo uren zoet te houden . Dit probleem kan je echter ook voorkomen door meerdere nijnen bij elkaar te houden in een grote ruimte .
(liefst dan wel gecastreerd mannetje met vrouwtje). DE KOPPELING VAN KONIJNEN IS VAAK HEEL GECOMPICEERD JE KAN NOOIT ZOMAAE KONIJNEN BIJ ELKAAR PLAATSEN
 
Je kan een buis van karton of gewoon een buis waar het nijn doorkan zo gaat ie er in liggen of gewoon met spelen soms gaat ie er ook letterlijk mee lopen .
 
Je kan ook een boompje maken je neemt een dikkere stok en je boort er vanboven gaatjes in (de hoogte dan het konijntje zal moeten recht staan ) je nagelt dat op een vierkant stukje hout en zo heb je een knaag boom , je kan ook overal worteltje gaan verstoppen zodat het nijntje deze moet zoeken .
 
Een leuke tip is ook om allerlei kartonnen dozen met gaaten in zodat ze er ook in kunnen kleine , grote (als je een grote ren hebt gaat dit ) je plaatst ze erin en je nijn zal nog nooit zo een tijd beleefd hebben

 
Je kan heel veel leuke spulletjes in de dierenwinkel kopen voor je beestjes om ze te vervoeren , wandelen , ....
 
je kan een tuigje kopen waarmee je met je konijntje kan gaan wandelen , maar je konijn moet hier erg tam voor zijn en niet bang !
Je konijntje gaat op pad en jij moet hem volgen zeker en vast niet omgekeerd !!!
ga niet op de weg lopen , je konijntje kan erg schrikken !!!